top of page

“Зупини насильство – захисти себе”;

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства”, яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Ось і в Чудейському ліцеї №2 дана акція стартувала 25 листопада в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок.

Будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням її прав. Так, в нашому ліцеї проведено чимало заходів на формування учнівської свідомості щодо нетерпимого ставлення до насильства.

Зокрема, акція розпочалася із години спілкування “Ми – різні, але ми – рівні” Разом із класними керівниками молодші школярі організували флешмоб “Наші долоньки проти насильства”.

З учнями проведено ряд бесід, присвячених вирішенню конфліктів, запобіганню торгівлі людьми та протистоянню насильству над дітьми з боку дорослих.

Психологом ліцею Торською М.М. було виготовлено та розповсюджего буклети «Протидія булінгу» , «Що таке насилля?», проведена Профілактична роз`яснювальна робота на теми «Конфлікти в сім’ї та їх розв’язання», «Попередження домашнього насильства».

В школі відбувся конкурс стінгазет «Ми проти насильства».


У межах Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства” проведено виховні бесіди з нагоди Всесвітнього дня Боротьби зі СНІДом та уроки толерантності з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.



9 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page