top of page

О СПОРТ - ТИ МИР!!!

З 07 по 14 вересня 2022 року в рамках Всеукраїнського Дня фізичної культури і спорту у Чудейському ліцеї №2 проходив “Олімпійський тиждень”, що дозволив сприяти залученню дітей до занять фізичною культурою і спортом.

Вчителі фізичної культури Фрунза Г.В. та Піжевський В.М. навчали учнів цінувати власне життя; виховували у школярів потребу в постійній руховій активності, почуття патріотизму; формували традиції і культуру здорового способу життя, престижу здоров’я; розповідали про олімпійські види спорту.

Відповідно до плану проведення Олімпійського тижня в Чудейському ліцеї №2 було проведено акцію «Ми за здоровий спосіб життя» - учні 5-11 класів випустили стінгазети, а учні 1-4 класів намалювали малюнки згідно теми.

Класоводи 1-4 класів та класні керівники 5-11 класів згідно з річним планом виховної роботи провели виховні бесіди щодо значення спорту в житті кожної людини, з метою виховання в учнів любові до фізичної культури, пізнавального ставлення до олімпійського спорту, почуття самоствердження, здорового суперництва, співпереживання за колектив.

Завершився “Олімпійський тиждень” урочистою лінійкою, де директор оголосила подяку всім учасникам заходу та нагородили грамотами найактивніших учнів та команди переможців спортивних змагань .Загалом в Олімпійському тижні прийняли участь близько 387 учнів Чудейського ліцею №2 .



28 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page