top of page

Останній дзвоник пролунав для учнів 9-х класів.




В Чудейському ліцеї №2 відбулося свято Останнього дзвоника для учнів 9-х класів. Ми перегорнули ще одну сторінку шкільного альбому. Учні стали на рік дорослішими, дев’ятикласники переведені до 10 класів, а деякі з них назавжди покинуть стіни рідної школи.

Учнів, вчителів, батьків, що були присутні на святковій лінійці щиро привітав із закінченням навчального року голова Чудейської територіальної громади -Піцул А.Д. та директорка Чудейського ліцею №2 - Гашпан О.М.

Учнів, які успішно презентували нашу школу і громаду на місцевому, обласному та міжнародному рівнях, відзначили грамотами , подяками та дипломами. Не забули й про викладачів, які роблять потужний внесок в освіту молодого покоління.

Війна, на жаль, затьмарює це світле і улюблене багатьма свято. Однак , віримо, що попереду лише перемога України, і тоді ми знову повернемося до звичайного життя, зможемо зустрічатися на уроках у стінах рідних шкіл, влаштовувати там святкові заходи, вечори, акції, ще більше любити, цінити і поважати один одного.




321 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page