top of page

“Ніколи знову”

з 3 по 8 травня в Чудейському ліцеї вїдбувся ряд заходів приурочених до Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 77-ої річниці вигнання нацистів з Україн. В цей період у школі було проведено виховні години по класах, організований перегляд художніх та документальних фільмів, а також виготовлення червоних маків як офіційного символу пам’яті про тих, хто загинув під час Другої світової війни та віддав своє життя на сході України у боротьбі проти російської агресії, символу відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги.

Учні нашої школи, а також педколектив покладали квіти до пам’ятника загиблим воїнам , чим віддали шану всім загиблим під час Великої Вітчизняної війни, всім тим, хто поклав на алтар перемоги свої життя та здоров’я.

Ми пам'ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Пам'ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями Об'єднані Нації. Пам'ятаємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться!!!!


12 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page