top of page

Тиждень протидії булінгу

З метою забезпечення прав, свобод та інтересів молоді, формування у здобувачів освіти здатності протистояти булінгу, навичок ненасильницької поведінки, побудови конструктивного діалогу, створення особистої мирної стратегії поведінки в конфлікті, запобігання насильству в учнівському середовищі з 20 по 24 вересня у Чудейському ліцеї №2 пройшов Тиждень протидії булінгу, у рамках якого було проведено ряд просвітницько-профілактичних заходів. Для учнів початкової школи практичним психологом та класними керівниками проведено виховні години з протидії булінгу на тему « Змінюй в собі негативне ставлення до інших»»

бесіди « Добро починається з тебе» перегляд відеороликів на дану тему, а класні керівники 8-11-х класів провели години спілкування «Не будь жорстоким», під час яких презентували відеоролик «« Жорстокість, що зашкалює…»».

Практичним психологом Торською М.М. проведено тренінгові заняття у 5-11-х класах «Стоп булінг», де було переглянуто та обговорено відеоролики за матеріалами мотиваційних зустрічей Ніка Вуйчича та Pianoboy, а також . розповсюдила серед учнів буклети «Все про булінг», «STOP BULLYING», «Вирішення конфліктів мирним шляхом», «Як уберегти себе від насильства». Для старшокласників було проведено бесіди з використанням презентації «Кібер булінг. Агресія в Інтернеті»

Можемо з впевненістю стверджувати, що учні нашого навчального закладу вміють захистити себе і своїх друзів від булінгу, знають свої права та обов’язки.





36 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page