top of page

“Україно, ти у мене єдина!” (до 30-річчя незалежності України)

30 років Незалежності України — привід не лише для святкування й гордості, але й для глибокої змістовної розмови. Що таке незалежність, хто такий громадянин, що вкладаємо у поняття «герой»?

У Чудейському ліцеї №2 1 вересня пройшов Перший урок під гаслом «“Україно, ти у мене єдина!” (до 30-річчя незалежності України)»


Головна мета Першого уроку – окреслити роль України у світі та приналежність її до європейської сім’ї народів; формувати в учнів національної свідомості, поваги до рідної мови, зацікавленості її розвитком; розуміння цінності та неповторності кожної мови та держави світу.


Учні нашої школи спілкувалися на Першому уроці про відомі події в історії України під час гри «Вивчаємо Україну», квесту «Українськими стежками», інтерактивної подорожі «Збери карту України», «З Україною в серці», години спілкування «30 років по 10 кроків»


Перший урок підкреслив цінність загальнолюдських прав і свобод людини, наголосив на тому, що кожен громадянин повинен з повагою ставитися до мови та культури держави, популяризуючи здобутки та досягнення України у світі.



21 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page